dilluns, 25 de novembre del 2013

El "happy" Mac

Us presento el Mac o, més ben dit, el happy Mac! Aquest nen és guapíssim, amb les fotos ho podeu comprovar, però a més a més és una coseta super feliç i simpàtica! És molt jovenet i encara el caracteritzen els seus moviments infantils, sense pors, i amb un únic objectiu, gaudir i passar-s'ho bé! Innocent i de bona fe al cent per cent, busca amistat amb tots els peluts, siguin de la raça i mida que siguin. Golafre també ho és, en especial li encanten les caques de cavall, per menjar i per guarnir el pèl...! A casa s'ha fet estimar des del primer moment, amb la seva cara de tontorrón.

El Mac
Durant el cap de setmana ha coincidit amb la preciosa Ca (coneixeu-la aquí). La convivència Mac-Ca-Zuca ha sigut tot un plaer per nosaltres. 

Les mini col·lònies del Mac a CaLaZuca van començar amb una bona excursió pel Rodal de Sabadell. La sortida va tenir tots els ingredients per a què el Mac s'ho passés pipa: aigua (al Torrent dels Colobrers); camins, bosc i vegetació; companyia canina; i caques de cavall, ideals per menjar i rebolcar-s'hi (segons el Mac, eh!). El trapella corria amunt i avall, se'l veia molt content, estava en mode happy Mac.


Ca, Mac i Zuca
Mac
Mac, Ca i Zuca
Ca, Zuca i Mac
Mac
Després de la sortida vam gaudir els tres peluts i jo d'un solet molt plaent al pati de casa. Una mica de joc però també estones de relax, per mi un moment d'aquells que et sents molt a gust i amb una companyia esplèndida.

Mac, Ca i Zuca

A la tarda vam capturar una bonica imatge, els tres peludets descansant.

Mac, Zuca i Ca

L'endemà el Mac encara amb companyia de la Ca i, evidentment, de la Zuca, va viatjar a Barcelona a animar a una cursa popular d'atletisme, la Jean Bouin. Allí vam passejar una mica per la gran ciutat, mentre animàvem a companys que corrien la carrera.

Ca, Mac, Zuca i Olga a Barcelona
Després d'aquesta activitat vam anar cap a Granollers, on vam gaudir d'un passeig agradable pels seus carrers tranquils i peatonals. Allí també vam animar, en aquest cas als caminants de la travessa Matagalls-Granollers. A Granollers vam dinar en una terrasseta, amb un bon solet i, mentre esperàvem que arribés el menjar, alguns passaven el temps de bona manera!


Clar que quan va arribar el menjar la cosa va canviar ;)

L'endemà va tornar a tocar excursió i aquesta vegada amb l'energètica Gala. De nou, carreres amunt i avall, sense por a entrebancar-se i caure, mullant-se a l'aigua, corrent pel fang... I que bé s'ho passen! Al final de la sortida vam fer un bany al riu i van quedar nets i polits...

Mac, Gala i Zuca
Mac
Gala, Mac i Zuca
Mac, Zuca i Gala
Zuca, Mac i Gala
Ara que ja coneixem una mica més el Mac, encara el trobem més maco i divertit. Fins aviat happy Mac!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada