diumenge, 8 de desembre del 2013

El Valentín

Ai el Valentín... Quant amor que reparteix! 

El Valentin
I és que aquest petit Basset Hound és adorable: és sociable, afectuós, graciós, simpàtic, trapella, juganer... És un nen molt tranquil i pacífic, a qui li encanta relacionar-se amb persones, sempre buscant el contacte i que li facin carícies. Al carrer és més "complicat" (per dir-ho d'alguna manera), pel simple fet que és una obligació saludar a tots els amics peluts que es trobi pel camí! Quan els veu, ja els espera estirat en senyal de joc. A més, constato el seu instint rastrejador.

A casa s'ha portat com un angelet. Ara, és ben espavilat eh! Un dia mentre dinàvem ell va passar del menjar, estava cansat i va decidir que s'estirava al sofà a descansar de l'excursió del matí. A més, té un morro ben eixerit, que sap obrir escombraries!

El Valentín també va conviure amb la velleta Zoe

Jo amb el Valentín, la Zoe i la Zuca.
La Zoe té 17 anyets, i la seva rutina havia de ser diferent, sense excursions, així que ens ho vam combinar per a què tots els peluts rebessin el que necessitaven. En aquest sentit, cada dia ens vam endur el Valentín a fer un passeig fora de la ciutat ja que, per una banda, que bé que s'ho passa rastrejant, jugant amb pals i trepitjant aigua i, per l'altra banda, li convé fer exercici, que està una micona gros! 

D'excursió és molt graciós. Ell al seu ritme, sense presses. De tant en tant fa un esprint, sempre seguit d'un descans. La seva constitució fa que sigui una mica patós, però ell sempre ben feliç. A la primera excursió només començar em va donar una imatge d'aquelles que se'm queden al cap i quan les recordo encara em fa riure: em vaig girar i me'l vaig trobar panxa enlaire, amb tot el seu volum, refregant-se energèticament l'esquena amb vés a saber el què, amb les seves potetes curtes mirant el cel... 

Primera sortida: Valentín i Zuca
I el joc de sempre!
Segona sortida: Valentín i Zuca.
El Valentín és molt graciós, que maco!

Valentín i Zuca
El Valentín, en mig d'una illeta envoltat d'aigua.
Tercera sortida: cada cop són més grans els pals!
En definitiva, conviure amb ell ha sigut molt agradable i divertit. Ell s'ha adaptat a nosaltres i a la Zuca  des del primer moment, amb què des de l'inici que la nostra relació ha sigut molt positiva. El Valentín ens encanta!

Instantània molt maca: el Valentín i la Zuca compartint coixí!

Si voleu veure totes les fotos del Valentín, trobareu l'àlbum de fotos d'aquest divertit pelut aquí.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada