dilluns, 15 de juliol del 2013

La Shiva: les aparences enganyen!

La Shiva és una gossa de raça Pastor Alemany que té 8 anyets i un esperit molt jove. I és que és molt juganera, amant de les joguines, els pals, les pedres, les pinyes i el que calgui per dur-ho a la boca una estona, destrossar-ho o fer-s'ho seu. També és molt carinyosa amb les persones, tant que t'enamora només pel fet de rebre tal afecte desinteressat. Realment, la Shiva és una nena petita i dolça dins d'un cos aparentment cohibidor, i és que les aparences enganyen! Amb la Shiva em sentia molt ben protegida tant al carrer com a la muntanya. No perquè m'hagués de protegir de qualsevol atac extern, que no ho sé però espero que sí si fos el cas... Sinó perquè en general la gent té molt respecte d'aquesta raça, me n'he adonat! 

La Shiva
La Shiva i el seu palet
Ja sabíem que la Shiva és possessiva amb el que ella decideix que és seu, com joguines, premis, pals, etc. Per això a casa amb la Zuca vam enretirar totes les pilotes i joguines per evitar possibles conflictes. De totes maneres, la Zuca sap entendre quan li diuen que no, i ho respecte. Deixant de banda aquest aspecte, la resta de la convivència amb la Zuca va ser fenomenal i, al final, la Shiva fins i tot li feia petonets a la cara a la Zuca! Quines nenes més maques! 

Les reines dels pals i trofeus a les excursions
La Shiva també va viure amb nosaltres les excursions matinals. Des del primer dia vaig adonar-me de com li agrada sortir a caminar per la muntanya. Quan la deslligava el primer que feia era agafar un pal, una pedra o una pinya, i no el deixava anar fins una bona estona. A vegades s'aturava perquè li cridava l'atenció un altre pal, una altra pedra o una altra pinya, i potser anava acumulant trofeus a la boca: un pal i una pinya, dos o tres pals... Tremenda! 

La Shiva al Torrent del Castelló
La Zuca i la Shiva de passeig matinal
La Shiva i la Zuca
La Shiva al Torrent dels Colobrers
En total van ser 5 dies molt bonics amb dues nenes precioses a casa: la Shiva i la Zuca, que cada dia anaven construint una relació més estreta, com dues bones germanes!

2 comentaris :

  1. Quina gran raça !!

    Fantàstiques i Guapíssimes la Zuca i la Shiva ;))

    Jordi Picart

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jordi! La veritat és que vam gaudir molt de la companyia de la Shiva, tan carinyosa i juganera!

      Elimina