dissabte, 2 de març del 2013

Excursió al Parc de Gallecs de Mollet del Vallès!

Aquesta vegada hem gaudit d'una altra quedada perruna al Parc de Gallecs, a Mollet del Vallès! La Zuca i jo hem arribat amb antel·lació al punt de trobada, al pàrquing de darrera del parc de Bombers de Mollet, on seguidament ha arribat el nostre veí bóxer, en Iao i família! Per evitar la proximitat a la carretera, ens hem desplaçat al mig del camp del costat del pàrquing (d'on ens hem endut tones de fang a les sabates eh...!) i allà hem anat saludant a tots els gossos i famílies que arribaven. Al final hem sigut una gran colla!

Punt de trobada
Quan ja hi érem tots hem començat a caminar cap a dins del parc. Era maco de veure un grup tan gran de gossos! A l'inici els gossos eren plens d'energia, corrien amunt i avall, jugaven, entraven als bassals... El camí era ample, amb fàcil accés als camps dels costats, amb què els gossos tenien espai per córrer i la ruta caminant es feia còmodement. La primera parada a sigut a l'Ermita de Gallecs, on hem fet la foto de grup. 

Parada a l'Ermita de Gallecs
Després de donar aigua als gossos, menjar alguna cosa i fer la foto de grup, hem continuat la ruta amb destí la Torre Malla. 
De camí a la Torre Malla
De camí a la Torre Malla
Quan hem arribat a la Torre Malla he vist la piscina de què m'havien parlat i just arribar els gossos han anat directes a banyar-se i nedar, perquè excepte per on entraven i sortien, l'aigua els cobria completament! La imatge era equiperable a nens jugant a la piscina, amb un continu flux de nens sortint i tirant-se a la piscina. En aquí hem deixat que s'ho passessin bé una estona. Ha sigut molt divertit!

Jugant a la piscina de la Torre Malla 
Jugant a la piscina de la Torre Malla
La Zuca nedant a la piscina de la Torre Malla
Després d'aquesta estona d'esbarjo, hem continuat caminant ja amb destí el cotxe. A diferència de l'inici, ara els gossos ja no alliberaven tanta energia, s'han notat els kilòmetres!

Si voleu veure totes les fotos que he fet, aquí teniu l'enllaç a l'Àlbum complet de fotos de l'excursió al Parc de Gallecs

Fins la propera!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada