diumenge, 10 de març del 2013

Pujada al Matagalls amb l'ACEC!

Acabem el cap de setmana amb una gran sortida: pujada al Matagalls des de Coll Formic! L'excursió, organitzada per l'Associació Catalana d'Excursionisme Caní (ACEC), ha sigut d'un èxit rotund. A banda de la gran participació (unes 54 persones i uns 60 gossos), l'organització ha sigut fenomenal! A més, el dia ha sigut molt clar, amb les conseqüents espectaculars vistes al llarg de tot el recorregut.

Foto de grup al Matagalls
El punt de trobada ha sigut a Coll Formic on, només arribar, l'ACEC ens ha rebut amb cafè calent i pastes per menjar! A causa de la gran quantitat de gent, hem esglaonat les sortides. Així, la pujada s'ha fet en dos grups, nosaltres hem anat amb el primer. Pel camí, hem fet parada a la Font Freda. Mira que he visitat vegades el Matagalls i encara mai havia trepitjat la font Freda! A dalt del Matagalls ens hem reunit gairebé tots per fer la foto de grup.

Punt de trobada: café calent i pastes cortesia de l'ACEC!
Neu i aigua durant l'ascens...
La Zuca

Parada a la Font Freda
La baixada l'hem fet per un camí diferent que personalment m'ha agradat molt! El descens sí que l'hem fet tots junts i, pel camí, hem fet la parada per menjar. En tot el recorregut hem pogut anar trepitjant zones de neu que encara restaven sense fondre i, en particular a la baixada, hem travessat un riuet on els gossos amants de l'aigua no han dubtat gens en fer un bany...

Inici del descens
Parada per menjar!
Lliures per la muntanya!
Aprofitant les zones d'aigua!

Adjunto l'enllaç a l'àlbum amb totes les fotos que he anat fent a l'excursió del Matagalls! També l'enllaç wikiloc proporcionat per l'ACEC de la ruta d'avui!

Dono les gràcies a l'ACEC per aquesta sortida! 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada