diumenge, 3 de març del 2013

Excursió per la Rierada des del Papiol!

Aquest cap de setmana hem complert tant dissabte com diumenge. Dissabte vam començar amb la passejada pel Parc de Gallecs a Mollet del Vallès; avui diumenge hem continuat amb una altra passejada de gossos, en aquest cas per la serra de Collserola. En particular hem començat des del pàrquing situat al carrer de les Escletxes, al municipi del Papiol, i hem donat la volta per la Rierada, en terme municipal de Molins de Rei. El recorregut ha sigut molt maco, ideal per als gossos, i la trobada molt divertida!

En el punt de trobada ens hem anant reunint fins a ser 29 gossos... Era espectacular la imatge en grup de tanta gent i tants gossos!

Punt de trobada
Comencem a caminar!
Al llarg del recorregut els gossos han tingut punts d'esbarjo amb aigua on han jugat i s'han refrescat, ja que feia molta calor!
Primer contacte amb l'aigua!
Segon punt de bojeria amb l'aigua!
En ruta! 
En ruta!
Tercer punt d'esbarjo amb aigua!
Cascada i lloc ideal de joc a l'aigua!
La ruta ha sigut cíclica, amb punt d'inici i final al pàrquing de les Escletxes. En total hem estat unes tres hores i mitja en ruta, ja que hem deixat que els gossos s'entretinguessin en els llocs d'esbarjo. Un cop al punt de fi de ruta, un grupet s'ha animat a pujar a visitar l'Ermita de la Salut. 

Com sempre us enllaço a l'àlbum amb totes les fotos que he fet de l'excursió per la Rierada!

4 comentaris :

  1. Respostes
    1. Gràcies! La veritat és que sí, va ser molt maca i divertida! A part el dia ens va acompanyar molt. L'excursió va ser organitzada per Quedadas Perrunas (www.quedadasperrunas.com).

      Elimina
  2. muy buen día y muy buena compañía, gracias por las fotos :)

    ResponElimina