diumenge, 24 de febrer del 2013

Excursió amb gossos al Niu de l'Àliga!

La segona trobada de gossos on hem participat és l'excursió al Niu de l'Àliga, al poble de Alcover, Tarragona. Nosaltres no coneixíem la zona i, després de llegir una publicació sobre el lloc vam decidir que ho havíem de conèixer. No ens ha decepcionat gens i ara ja coneixem un lloc més ideal per anar amb gossos sobretot a l'estiu!

Hem sigut un total de 4 gossos i 7 persones, ja que després d'un dia de nevades generals a Catalunya a cota zero hi ha hagut baixes d'última hora... Tanmateix ha resultat ser un dia de sol i temperatures ideals per a l'ocasió, i els gossos han pogut disfrutar com bojos a l'aigua!

Foto de grup
La ruta l'hem començada des del pàrquing ubicat al Mas d'en Forés, a pocs metres de l'Ermita del Remei. Hem passejat direcció al Niu de l'Àliga i pel camí hem travessat el riu, on hem dedicat una estona d'esbarjo pels gossos. Ara ja anaven ben xops, frescos i contents! Hem continuat fins el gorg del Niu de l'Àliga, un lloc preciós i on els gossos més atrevits nadaven pel mig de la bassa. Després hem continuat la ruta fins arribar a la Cascada dels Diamants, un altre indret que ens ha deixat bocabadats. Val a dir que per arribar-hi en algun punt hem hagut d'ajudar els gossos a enfilar-se per les roques, però fàcilment s'ha superat. La tornada l'hem fet gairebé pel mateix lloc, tot i que l'últim tram per la pista en comptes del caminet que segueix la sèquia. Si voleu veure la ruta que hem fet, podeu anar al track de wikiloc!

Podeu veure totes les fotos a Àlbum complet de fotos al Niu de l'Àliga, 24/02/2013.

Nedant al riu 
Travessant el riu 
Niu de l'Àliga
Bany al Niu de l'Àliga 
Joc pel camí...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada