dimarts, 12 de febrer del 2013

Fem-ne difusió: "El rescat de la Bruna i la indiferència de tothom"

La història de la Bruna, la gosseta que va ser rescatada a les vies de la RENFE, ha commocionat a molta gent. La indiferència mostrada per RENFE, ADIF, la Policia Local i els Agents Rurals, que van permetre que la Bruna s'estigués malferida i immòbil al mig de la via del tren durant tres dies (!), és un dels punts més crítics d'aquesta història, i <<això no es pot quedar així>>. Per aquest motiu us adjunto el relat del rescat de la Bruna narrat per una de les noies que la va anar a rescatar, perquè cal fer-ne difusió, tal com promou l'autora del text. 
És una història molt emotiva per qualsevol persona que tingui sentiments. Llegiu-la, no us hauria de deixar indiferents. La mirada de la Bruna era una passada... Era plena d'alegria gràcies als seus salvadors, malgrat tot el que havia passat. Em recordava moltíssim la mirada de la Zuca i se'm fa més emotiu. Li hagués volgut fer mil petons. I ho dic en passat perquè la lesió de l'esquena de la Bruna no l'ha deixat viure. Quina merda!

Jo he fet la meva petita contribució, una donació a l'APAN. Us animo a pensar-vos-ho.

4 comentaris :

  1. Mil gràcies per la donació i per la difussió que estàs fent!!

    Hem de fer alguna cosa i així es comença.

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest cas m'ha commocionat molt personalment i vull col·laborar tant com pugui. Hem d'aconseguir aportar el nostre bocí per canviar aquest país, no hi ha dret que s'escoltin casos d'aquesta crueltat. Cap ésser viu s'ho mereix i, si algú s'ho mereix, aquest és l'ésser humà. No hi ha dret!
      Molts ànims i molta sort...
      Petons!

      Elimina
  2. Es una autentica llàstima per dir-ho finament el que ha passat amb la Bruna, realment no hi ha dret, es injust, i a tots els que ens agraden els animals i hem conviscut amb ells algunes experiències, no podem deixar de dir i amb perdo "QUINA MERDA..." repeteixo ningú es mereix acabar així, ells donen la vida per nosaltres ostia!!!, ja vaig comentar que si la situació fos al contrari, ell hagués mort per salvar al seu amo, per salvar a qualsevol que estigues amb risc, aquí ho deixo... els fan servir per vigilar, per protegir, per buscar, per salvar, i pregunto jo, qui ho fa per ells, qui els protegeix, qui els vigila, qui els salva, qui els busca????, jo ahir em plantejava demanar d’adoptar a la bruna per mi, desgraciadament no ha pogut ser... des de on sigui ara la Bruna un peto per ella. (Josep)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó, és "UNA MERDA" i desgraciadament una realitat. Com la Bruna, hi ha molts animals a ajudar. Per això és important col·laborar per intentar canviar-ho. Gràcies pel comentari Josep...

      Elimina