diumenge, 24 de novembre del 2013

La Ca

Aquest cap de setmana hem tingut el plaer de conèixer i conviure amb la Ca, una gosseta molt dolça i amb una carona que demana que la tractin amb molta tendresa. Ara, també té la seva faceta trapella, ja que és molt i molt golafre i, amb el tema del menjar, és molt tossuda! 

La carona de la Ca
El dissabte va arribar un altre company a CaLaZuca, el Mac, i tots tres peluts, Ca, Mac i Zuca, van gaudir d'una bona caminada pel Rodal de Sabadell, inclòs el Torrent dels Colobrers. Sense por, amunt i avall, corrent per l'aigua, pel bosc o pel camí, compartint l'aventura amb el Mac i la Zuca, la Ca s'ho va passar de meravella. A més, dóna gust la tranquil·litat amb què es passeja amb ella, ja que la Ca és molt obedient, no cal amoïnar-se que ella ja està pendent de tu.

Ca i Mac al Torrent dels Colobrers
Mac, Ca i Zuca
Ca, Zuca i Mac
Ca
Al tornar de l'excursió ens va sentar de fàbula l'estoneta de joc i relax al pati de casa, amb un solet que endormiscava. 

Ca i Mac
Per la tarda feien goig tots tres descansant. Tot i que aquesta imatge va durar poquet, ja que de tant en tant s'engrescaven i jugaven entre ells.

Ca, Zuca i Mac
L'endemà els peluts de CaLaZuca van acompanyar-nos a animar a la cursa popular Jean Bouin a Barcelona, i van gaudir d'un passeig per la gran ciutat. Després d'aquesta activitat ens vam traslladar cap a Granollers per continuar animant a la travessa Matagalls-Granollers i, de pas, vam caminar pels carrers tranquils i peatonals d'aquesta població.

Ca, Mac, Zuca i Olga a Barcelona
La Ca es va adaptar a nosaltres de seguida i, com a conseqüència, la convivència ha funcionat molt bé! La veritat que la Ca és una gosseta que es fa estimar, sobretot quan se t'enfila amb delicadesa i et mira amb la seva carona totalment inofensiva... I en especial amb la Zuca van ser bones amigues: cada dos per tres la Ca li demanava joc i la Zuca li seguia. Esperem poder tornar a compartir temps amb ella en una altra ocasió :)


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada