dilluns, 27 de maig del 2013

La Tara, el Pipo i la Mafalda

Us recordeu de la Tara, la buldog francès que va venir dies enrere? Doncs ha tornat a venir a CaLaZuca


La Tara va arribar el divendres pel matí, dia que va passar sencer amb la Zuca. Durant el dia van compartir passejos, jocs i estones de descans a casa. Al carrer, la Zuca es va encarregar que la Tara tingués un bon i controlat passeig!


I per la nit... Elles dues i molts altres peluts van gaudir a l'excursió nocturna a la Mola que ens havia organitzat l'Associació Catalana d'Excursionisme Caní (ACEC), amb fideuà inclosa!

Foto feta pel Santi, de l'ACEC.
El dissabte la Tara va passar un dia tranquil a Sabadell amb el Jordi, mentre la Zuca i jo vam anar a perseguir un gran repte: ascendir el Puigmal (2910m)! Tot i el fred i la neu que ens està sorprenent encara a finals de Maig, vam aconseguir fer cim! Va ser una gran experiència, per mi significa molt compartir aquestes aventures amb la meva Zuca... Per això donem gràcies al Santi i al Buda per acompanyar-nos a assolir tal repte!


El diumenge ben d'hora es van afegir el Pipo i la Mafalda, una parelleta maquíssima i molt característica, a qui tots els gossos de Sabadell s'estimen amb bogeria! És més, la Zuca té una obsessió amb el Pipo: és pura alegria quan el veu i pobret, com el despentina! De fet, la Zuca ha crescut amb el Pipo a Sabadell. Tot i que ja ens coneixien, el Pipo i la Mafalda venien per primera vegada i, tot i semblar un repte difícil (perquè estan molt emmarats), es van adaptar de seguida!



 A mig matí em vaig endur la colla de peluts de CaLaZuca cap a fer un passeig pel Torrent de Colobrers, ja que és un indret molt agradable i que a ells els hi encanta, i que és apte per a tots els gossos, fins i tot pels més petitons com la Mafalda. Allà ens vam trobar amb la Maria i els seus dos petits, la Pam i el Magnum. La Pam sobretot es va encarregar d'aportar molta energia i diversió a la passejada!


En fi... Cada cap de setmana aprenc un munt dels gossos que venen... i mai em deixen de sorprendre amb el seu agraïment i la seva ràpida adaptació amb nosaltres! 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada