diumenge, 5 de maig del 2013

3ª Passejada pel Torrent de Colobrers i Togores

La 3ª Passejada pel Torrent de Colobrers i Togores estava programada pel dia 28 d'Abril. Em va costar prendre la decisió de cancel·lar-la, però les pluges m'hi van obligar... A dia d'avui crec que vam prendre la decisió encertada, ja que una setmana més tard, el diumenge 5 de Maig i dia de la mare, vam poder dur-la a terme i amb un dia de sol magnífic. 

Abans d'explicar-vos els detalls, us enllaço al tràiler de la passejada: un vídeo resum que us posarà en situació!


Ja en situació... A la 3ª Passejada vam repetir la ruta circul·lar d'uns 7 kilòmetres de la i Passejades.


En aquesta ocasió vam quedar més d'hora, a les 9:15, ja que el bon temps crida tant la calor com a la gent que decideix anar a passejar o fer esport per la zona. El pàrquing del Restaurant Can Pagès va ser, de nou, el punt de reunió. Des d'allí vam iniciar la caminada pel Torrent de Colobrers, un indret fresc i ombrívol molt agradable en aquesta època, i on els gossos poden mullar-se i córrer sense límits.


En aquest tram del Torrent ens agrada desviar-nos fins el petit salt d'aigua darrera de la característica paret foradada.


Un cop acabat el tram del Torrent vam anar a la Font de Can Moragues, on els gossos poden veure aigua i fins i tot banyar-se com si d'una piscina es tractés.


Després d'aquest distret i entretingut passeig acompanyat d'aigua d'un kilòmetre aproximadament, vam començar un recorregut fins arribar a l'Ermita de Togores.


Després d'un tram curt de pista, vam entrar en camins interiors no circul·lats per ciclistes ni per gairebé ningú... Vam caminar per boscos i vam travessar algun camp fins arribar al destí, l'Ermita, on ja s'ha convertit en tradició fer la foto de grup i on, aquesta vegada, vam aprofitar per fer la pausa per esmorzar i carregar energia.

 
Des d'aquí ja queda poquet, però el recorregut no és tan ombrívol i al ser més tard fa més calor. L'últim trosset es fa seguint el camí del Riu Ripoll, no arriba a un kilòmetre, on vam recomanar portar els gossos lligats per a què no baixessin al riu, el qual descendia amb força a causa de les pluges dels dies previs. En les anteriors passejades alguns gossos havien baixat a banyar-se, però no baixava tanta aigua com en aquesta.

Si voleu veure les fotos que va fer un dels companys de trobada les trobareu clicant aquí.

Finalment, us recomano que veieu la pel·lícula sencera de la 3ª Passejada pel Torrent de Colobrers i Togores! Són tres minuts i mig on podreu veure com gaudeixen els gossos i, també, els humans!




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada