divendres, 3 de maig del 2013

L'1 de Maig al Torrent de Colobrers i Togores

El dimecres festiu 1 de Maig la Tina va passar el dia amb nosaltres. Mentre jo pensava en una excursioneta suau per a la petitona Tina, una companya em proposava de fer quelcom i, finalment, vam decidir fer la ruta de la passejada pel Torrent de Colobrers i Togores, ja que ella no havia pogut acudir a les anteriors passejades (ni a la primera ni a la segona) ni a la del proper diumenge dia 5 de Maig, i en tenia ganes! De forma improvisada vam acabar reunint-nos uns quants peluts més. Vam fer exactament la ruta planificada per a la passejada d'aquest diumenge i (em sembla que...) els va agradar força!

Foto de grup (la petita Tina està a la dreta de tot!)
Una de les companyes ens va sorprendre l'endemà amb aquest vídeo a la Font de Can Moragues; que divertit! Des que els peluts han descobert que es poden tirar a l'aigua sense quedar-s'hi atrapats (ja que els seus amos els ajuden a sortir d'allí...) i que, per tant, hi poden nadar i jugar, l'estona a la Font s'ha convertit en una festa més que en un moment de relax per esmorzar!


En aquesta ocasió va coincidir que hi havia hagut dies previs de molta pluja i arreu hi havia molta aigua. Especialment el riu Ripoll (paral·lel a un petit tram de la ruta) baixava amb força: es veia realment amenaçador! De fet, vam tenir un ensurt sortosament resolt... Per tant, vull dedicar unes línies per incitar a la prevenció al riu: en general, és convenient evitar que els gossos es banyin en un riu si el cabal és elevat i, sobretot, no deixar que es banyin en les zones de succió com, per exemple, a la vora dels ponts de pas, ja que l'aigua passa per sota i si el riu té força podria succionar perfectament un gos. En resum, sempre seny i responsabilitat sisplau! :)

Tots lligats perquè no baixin al riu... Jo amb la Tina i la Zuca.
Per acabar, us animo a venir a la propera passejada el dia 5 de Maig que, ben segur, serà una bona jornada amb els gossos!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada