dimarts, 21 de maig del 2013

Blitz, el gran bòxer!

Us presento el Blitz (llampec en alemany).

El Blitz és un gran bòxer en tots els sentits: de mida (és molt i molt gros, en persona més que a les fotos!) i de caràcter (és un trosset de pa amb les persones, de carinyós no és queda gens curt...). En principi, li costa relacionar-se amb altres gossos, però en la majoria de casos a mi em sembla més que és que no en sap (va massa ràpid i és massa gran...) que no pas que vagi amb males intencions... Tot i això, la nostra convivència amb la Zuca i nosaltres ha estat sempre molt bona.

Abans de venir a passar uns dies amb nosaltres, el Blitz ens va venir a visitar per comprovar que la convivència amb la Zuca era factible, ja que pel seu caràcter podíem pensar que no funcionaria. A la visita va començar molt animat amb la Zuca fins que jugant amb pilotes va donar-li un ensurt quan li volia prendre una pilota... La Zuca va entendre que havia d'anar amb compte, però si ella l'havia de marcar a ell no es tallava ni un pèl! Això va fer que el Blitz la respectés i, de fet, la Zuca es va convertir en el seu punt de referència. I és que en el fons és molt bo i es va deixar conquistar per la doneta de la casa, la Zuca.


Si bé el primer cap de setmana que va estar amb nosaltres va demostrar algun petit moment "grunyón", la segona vegada no ens va dir "rrrr" en cap moment, ni amb el menjar ni amb les pilotes: només transmetia alegria, joc i felicitat, era com un nen petit, sempre buscant jugar amb la Zuca o amb nosaltres, i sempre molt animat per anar a passejar. De fet, quan va arribar per quedar-se la segona vegada, només em saltava a damunt d'alegria. A mi em fa molt riure, és tant divertit i mimós!

Com que li encanta anar amb cotxe, vam poder fer vàries excursions amb ell. Fins i tot, vam anar a la Trobada Canina Vila de Moià, que estava ple de gossos! Amb la corretja és molt obedient, i això va permetre que poguéssim fer totes aquestes sortides. A més, de seguida entén el no.


El Blitz és un d'aquests peluts que no et deixa indiferent... Un cop el coneixes, si t'adaptes a ell la bona convivència està assegurada, tant a casa com al carrer. A mi, la seva carona de bòxer i els seus innocents moviments per jugar (donant cops de morro o fent petits saltirons mentre intenta caçar la corretja) em tenen ben enganxada!

2 comentaris :

  1. Carm, em faràs posar vermell i tot. Moltes gràcies per la feina tant bona que fas !!

    ResponElimina