dilluns, 8 d’abril del 2013

Festa canina al riu de Gelida!

Una setmana després de la Passejada a Gelida vam repetir trobada canina a la mateixa població però, en aquest cas, sense ruta planificada: la intenció era descobrir un camí que ens portés al riu... El punt de trobada va ser el mateix que una setmana abans: el pàrquing del camp de futbol de Gelida. Crec que sense ser-ne prèviament conscients, la participació va ser extraordinària (uns 30 gossos!).

Foto de grup
Des del darrera del pàrquing vam agafar un camí i vam anar fent, sense saber del cert si trobaríem l'objectiu. Una senyora i un pagès ens van confirmar que anàvem bé. Tot d'una, en un punt on decidim esperar el grup, uns quants gossos van desaparèixer i en anar a observar què feien ens trobem això:

Descobrint el riu
Havien trobat un accés al riu i s'estaven banyant plaentment! Aquest punt feia una olor no massa agradable i vam decidir continuar endavant pel camí aviam si trobàvem una zona més neta i accessible. Fins que, finalment, la vam trobar i una festa canina es va muntar!


En total van ser menys de 3,5 kilòmetres per un recorregut lineal (enllaç wikiloc), és a dir, un passeig curt però entretingut. Podreu trobar totes les fotos al Facebook de CaLaZuca!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada