divendres, 21 de juny del 2013

La Nala i el Fosc a CaLaZuca

Durant dos caps de setmana la Zuca i jo no vam estar a casa, doncs vam anar de viatge al Marroc. No obstant, a CaLaZuca no han deixat de venir peluts. En aquest cas van ser: la preciosa i dolça Nala el primer cap de setmana, i l'enorme i guapíssim Fosc el segon.

La Nala repetia a CaLaZuca i venia molt animada! En aquesta ocasió va gaudir, entre d'altres, d'un passeig pel Torrent dels Colobrers. És molt obedient, amb què va poder gaudir deslligada, entrant i sortint del torrent, mullant-se com a Retriever que és. En una ocasió van preguntar si era la Zuca, i és que s'assemblen molt!


El següent cap de setmana va arribar el Fosc, un Terranova negre molt tranquil, bo i passífic. És molt conegut a Sabadell, es fa veure! El seu caràcter fa que sigui un gos molt fàcil de manejar, tot i la seva gran mida. No obstant, pateix molt la calor... Tal i com ens va recomenar el seu propietari, el Fosc sortia a passejar matí i nit, en hores de menys calor. Durant el dia s'estava reposant a casa, ell mateix trobava les zones més fresques, i se l'anava refrescant amb aigua. Es va adaptar molt bé a casa i es va portar com un sol.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada