diumenge, 27 d’octubre del 2013

El Brownie

Després de tres dies amb nosaltres, el Brownie ha demostrat que la Zuca és capaç de jugar 3 dies seguits sense descans: recent llevada, durant el matí, a l'hora de dinar, a l'hora de la siesta, durant la tarda, a l'hora de sopar... I és que el Brownie és tan juganer! Semblaven dos germanets, prenent la Zuca el paper de germana gran, ja que ella era la que manava i ell el nen petit que la buscava tota l'estona. Per mi ha sigut un cap de setmana especial, ja que mai havia vist la Zuca jugar tantes hores seguides, i veure-la així m'encanta! I el Brownie a part de guapíssim és boníssim, sociable i obedient, i s'ha adaptat a nosaltres de forma extraordinària.  

Brownie (dreta) i Zuca (esquerra)
Ja vam tenir la sort de cuidar-lo durant un dia al Setembre (vegeu l'enllaç), però no hi havíem conviscut durant uns dies. La primera nit encara estava activat per la novetat i se la va passar jugant al seu aire amb les joguines, sense molestar-nos. Les següents nits ja van ser de calma total. Ara, durant el dia ell i la Zuca eren inseparables: a casa jugaven, i al carrer també, fins i tot era complicat passejar amb corretja perquè si estaven massa propers es posaven a jugar i, a part que sap greu separar-los quan veus que s'ho passen bé, no era pas fàcil fer-los parar!

Brownie i Zuca
El divendres pel matí vam anar a la zona del Torrent de Colobrers, on tots els gossos gaudeixen en aquell bosc tranquil i refrescant-se en el riuet. El dissabte vam fer una sortideta més ambiciosa: vam enfilar-nos al Montcau i a la Mola en una ruta des del Coll d'Estenalles, passant un bon matí a la muntanya amb dues preciositats. Jo molt tranquil·la amb aquests dos peluts, ja que el Brownie de seguida que el crides pel nom deixa de fer el que estigui fent i acudeix a tu de forma immediata. 

Al Torrent dels Colobrers
Voltants del Torrent dels Colobrers
Pujant al Montcau
El Brownie al cim del Montcau
La Mola
Nosaltres hem gaudit molt de la companyia del Brownie, i creiem que ell també... Almenys amb la Zuca s'ho han passat pipa! ;)

Un petonet ben fort per aquest pelut!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada